Pride Thailand 2020

Pride Thailand 2020

04/30/2020
Pride Thailand 2020
Pride Thailand Pride Thailand

ถึงเพื่อนชาวไทย

ด้วยไวรัส Covid 19 ในปี 2020 ชุมชนเกย์ของเราได้ประสบกับความสูญเสียครั้งใหญ่ ธุรกิจ LGBTQ มากมายของชุมชนชาวเรา

บริษัทไพร์ดไทยแลนด์ต้องการความช่วยเหลือจากคุณในการสนับสนุนชุมชนของเราในการฟื้นฟูและเติบโตให้ยิ่งใหญ่ขึ้นกว่าเดิม

จากที่ได้เรียนรู้เกี่ยวกับ ไพร์ด ในสหรัฐอเมริกาและ มาร์ดิกรา ในออสเตรเลียองค์กรเหล่านี้ไม่เพียงช่วยสร้างความตระหนัก แต่ยังช่วยสนับสนุนชุมชนของเราอีกด้วย

ประเทศไทยเป็นหนึ่งในไม่กี่ประเทศที่มีชุมชน LGBTQ ขนาดใหญ่ที่มีชีวิตชีวาซึ่งในปัจจุบันยังไม่มีการแต่งงานของเกย์ เราเชื่อว่าเราสมควรได้รับสิทธิเช่นเดียวกับคนอื่น ๆ ที่จะแต่งงานและได้รับการยอมรับความสัมพันธ์ของเราอย่างถูกกฎหมาย

เราต้องการความช่วยเหลือจากคุณ

ประการแรกเราต้องการให้คุณเข้าร่วมหน้าเฟสบุ๊คของเราเพื่อแสดงให้เห็นว่าชุมชนของเรามีขนาดใหญ่เพียงใด เชิญเพื่อนของคุณให้เข้าร่วมและช่วยให้เราเติบโตในหน้าแฟนเพจเพื่อให้เรามีแพลตฟอร์มที่จะสื่อสารกับคุณทุกคน

 

https://www.facebook.com/pridethailandofficial/

 

อีกไม่นานเราจะเปิดสำนักงานใหญ่ในกรุงเทพฯและเริ่มโปรโมชั่น“ บัตรสมาชิก” วิธีนี้จะช่วยให้สมาชิกของชุมชนและสถานที่จำหน่ายบัตรสมาชิกให้กับชุมชน บัตรสมาชิกราคาเพียงแค่ 200 บาทต่อคน และ 50% ของเงินที่บริจาคจะนำไปสนับสนุนสถานที่จัดงานหรือผู้ขายบัตร

 

ด้วยชุมชนที่เติบโตอย่างรวดเร็วเราจะสามารถเสนอการตลาดฟรีให้กับธุรกิจเพื่อแลกกับส่วนลดเล็กน้อยสำหรับสมาชิกของเราที่แสดงบัตรสมาชิก เรามีธุรกิจหลายร้อยรายที่แสดงความสนใจในการสนับสนุนชุมชนของเรา

 

ธุรกิจที่เสนอส่วนลดจะมีสติกเกอร์ที่พวกเขาสามารถวางไว้ที่ทางเข้าของธุรกิจเพื่อแสดงว่าพวกเขากำลังเสนอส่วนลดให้กับสมาชิก ไพร์ด์ ไทยแลนด์

 

ในเดือนมิถุนายน 2020 เราคาดว่าธุรกิจจำนวนมากจะเปิดใหม่ในประเทศไทย เดือนมิถุนายนเป็นเดือนแห่งความภาคภูมิใจทั่วโลกและเราจะจัดกิจกรรมในสถานที่ต่างๆทั่วประเทศไทย ดังที่เราทราบว่านี่อาจจะเร็วเกินไปสำหรับบางคน เรายังวางแผนกิจกรรม“ Chistmas in July ” ในเดือนกรกฎาคม 2020 ข้อมูลเพิ่มเติมเกี่ยวกับกิจกรรมทั้งหมดจะถูกโพสต์บนหน้า Facebook ของเรา โปรดติดตามหน้า Facebook ของเราสำหรับการอัพเดต

 

โปรดติดตามหน้า Facebook ของเราเพื่อรับข้อมูลใหม่ ๆ เพิ่มเติมและช่วยเหลือเราโดยแบ่งปันข้อความนี้กับเฟสบุ๊คของคุณ เราทุกคนแข็งแกร่งและถึงเวลาที่เราจะต้องร่วมมือกันและแสดงให้โลกเห็น

 

เราแทบจะรอไม่ไหวที่จะได้พบพวกคุณเร็ว ๆ นี้

 

English Translation: 

 

Dear Thai Friends,

With the Covid 19 virus in 2020 our Gay community has suffered a great loss. Our community of many LGBTQ businesses.

Pride Thailand needs your help to support our community to recover and grow bigger than ever.

Learning from Pride in the USA and Mardi Gras in Australia these organisations have helped grow not only awareness but also support our community.

Thailand is one of the last few countries with large vibrant LGBTQ community that currently does not have Gay Marriage. We believe that we deserve that same right as others to get married and have our relationships recognised legally.

To do that we need your help.

Firstly, we need you to join our Facebook page to show how big our community truly is. Invite your friends to join and help us grow the Fan Page so we have a platform to communicate with you all.

 

https://www.facebook.com/pridethailandofficial/

 

We will soon open a head office in Bangkok and commence our “Membership Card” promotion. This will allow members of the public and venues to sell Membership Cards to the public. Membership cards will be only THB 200 each and 50% of the money raised will go to support the venues or people selling the cards.

With a fast-growing community, we will be able to offer free marketing to Business in exchange for a small discount to our members who show the cards. Already we have many hundred businesses that have shown interest in supporting our community.

Businesses that offer discounts will have a Sticker they can place at the entrance of the business to show that they are offering a discount to Pride Thailand members.

June 2020 we expect many businesses to reopen in Thailand. June is international Pride Month around the world and we will be arranging events at many venues all around Thailand. As we know this will be too soon for some we also plan “Christmas in July” events in July 2020. More information on all events will be posted on our Facebook page. Please follow our Facebook page for updates.

 

Please follow our Facebook page for more updates and help us by sharing this message to your Facebook. We are all strong and it's time for us to join together and show the world.

 

We can't wait to see you all very soon.


  • VIA
  • Pride Thailand